• slide1
  • slide2
  • slide3

Reserveer een taxi voor VIP Tours

Volendam Fish Village

Volendam kent iedereen vanwege haar klederdrachten, sport, muziek en paling. Met een wandeling onder begeleiding van een gids komt u nog veel meer te weten dan alleen de geijkte toeristenattracties.

8ca4c909-9013-4e34-9865-e8e1d3657b4eZaanse schans Windmills

De Zaanse Schans is een woon-werkgebied waarin de 18e en 19e eeuw herleven. Wandel langs het bakkerijmuseum en geniet van de geur van vers brood, of kijk even binnen bij het pakhuis waar klompen gemaakt worden. De kaasmakerij, tinnegieterij en de diverse molens mag u ook zeker niet missen. De Zaanse Schans is een uniek stukje Nederland, vol houten huisjes, molens, schuren en werkplaatsen. Maak een fiets- of vaartocht, snuffel rond in de winkeltjes of kom smullen in het pannenkoekenrestaurant. Een dagje uit op de Zaanse Schans in Noord-Holland is leuk én leerzaam.

Marken Village Tour

Sinds 1957 is voormalig eiland Marken verbonden met het vasteland, en het Noord-Hollandse plaatje druipt van de traditie. Klederdracht, klompen – kom hier voor een typisch Hollandse ervaring.

De bovenstaande VIP Tours zijn beschikbaar bij Airport Service Amsterdam voor meer info bel 06 – 29 44 24 88 of stuur een e-mail naar info@airportserviceamsterdam.nl.